Coolbet League -vihjeet: Liverpool yrittää pysyä mukana mestaruustaistelussa

Coolbet League -vihjeet: Liverpool yrittää pysyä mukana mestaruustaistelussa

Coolbet League on viikoittainen veikkauskisa, johon pääset mukaan täysin ilmaiseksi. Palkintona on kuitenkin aitoa, riihikuivaa käteistä, sekä mahdollisuus vapaavalintaiseen Valioliiga-matkaan.

Osallistuaksesi tarvitset vain Coolbetin pelitilin. Jos et vielä omista pelitiliä, voit avata sen TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Coolbet Leaguessa veikkaat otteluiden lopputulokset. Pisteitä saat eniten, kun veikkaat molempien joukkueiden maalimäärän oikein, mutta vain toisen joukkueen maalimääränkin oikein veikkaaminen kartuttaa pistetiliä. Viikoittain jaossa on 550 euron palkintopotti parhaille veikkaajille.

Lisäksi koko Leaguen paras veikkaaja saa palkinnoksi vapaavalintaisen Valioliiga-matkan.

Coolbet Leaguen kampanjasivulle pääset suoraan TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta.

COOLBET LEAGUEN PARIIN!

Tässä Coolbet League -vihjeet:

Liverpool eteni komeasti Mestarien liigan puolivälieriin, kun se haki voiton keskiviikkona Münchenistä. Nyt isot pelit jatkuvat, vaikkakin vastuksen pitäisi olla astetta helpompi, kun isäntä toimii lähes varmasti sarjaporrasta alemmas putoava Fulham. Liverpoolilla ei ole varaa tätä peliä ryssiä, sillä yksikin pistemenetys saattaa kohtalokas mestaruustaistelun kannalta. Tasoero joukkueiden välillä on niin suvereeni, että Liverpool tuleekin hakemaan selvän voiton Lontoosta.

Veikkausaika päättyy lauantaina 16.3. klo 16:45.

Meidän rivimme viikonloppuun:

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut