Coolbet League -vihjeet: Chelsea ja Tottenham taistelevat isoista pisteistä

Coolbet League -vihjeet: Chelsea ja Tottenham taistelevat isoista pisteistä

Coolbet League on viikoittainen veikkauskisa, johon pääset mukaan täysin ilmaiseksi. Palkintona on kuitenkin aitoa, riihikuivaa käteistä, sekä mahdollisuus vapaavalintaiseen Valioliiga-matkaan.

Osallistuaksesi tarvitset vain Coolbetin pelitilin. Jos et vielä omista pelitiliä, voit avata sen TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Coolbet Leaguessa veikkaat otteluiden lopputulokset. Pisteitä saat eniten, kun veikkaat molempien joukkueiden maalimäärän oikein, mutta vain toisen joukkueen maalimääränkin oikein veikkaaminen kartuttaa pistetiliä. Viikoittain jaossa on 550 euron palkintopotti parhaille veikkaajille.

Lisäksi koko Leaguen paras veikkaaja saa palkinnoksi vapaavalintaisen Valioliiga-matkan.

Coolbet Leaguen kampanjasivulle pääset suoraan TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta.

COOLBET LEAGUEN PARIIN!

Coolbet League -vihjeet:

Valioliigassa on jälleen arkikierros, mikä tarkoittaa sitä, että futisfanit pääsevät nauttimaan peleistä niin tiistaina kuin keskiviikkonakin.

Tälläkin kertaa tarjolla on yksi todellinen huippukamppailu, kun Chelsea kohtaa Tottenhamin, Tämän lisäksi myös mestaruustaistelu käy äärimmäisen kuumana, joten Liverpoolin ja Manchester Cityn otteluihin kohdistuvat kovat odotukset.

Täällä suosikkien pistemenetyksiin ei löydy uskoa, vaan Pool ja City tulevat nappaamaan selvät voitot kotiotteluista. Myös ManU tulee kaatamaan Crystal Palacen, vaikka Roy Hodgsonin miehistö ei tule antamaan mitään ilmaiseksi.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut