Coolbet League -vihjeet: Chelsea-Liverpool kruunaa viikonlopun!

Coolbet League -vihjeet: Chelsea-Liverpool kruunaa viikonlopun!

Täysin ilmainen veikkauskisa Coolbet League on jälleen auki! Veikkausaikaa on tällä viikolla perjantai-iltaan saakka.

Osallistuaksesi tarvitset vain Coolbetin pelitilin. Jos et vielä omista pelitiliä, voit avata sen TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Coolbet Leaguessa veikkaat otteluiden lopputulokset. Pisteitä saat eniten, kun veikkaat molempien joukkueiden maalimäärän oikein, mutta vain toisen joukkueen maalimääränkin oikein veikkaaminen kartuttaa pistetiliä. Viikoittain jaossa on 550 euron palkintopotti parhaille veikkaajille.

Lisäksi koko Leaguen paras veikkaaja saa palkinnoksi vapaavalintaisen Valioliiga-matkan!

Coolbet Leaguen kampanjasivulle pääset suoraan TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta.

COOLBET LEAGUEN PARIIN!

Coolbet League -vihjeet:

#PUKKIPARTY!

Eikai se nyt enää voi jatkua? No kyllä voi.

Norwich matkaa lauantaina Burnleyn vieraaksi, ja isännät saavat vastaansa yhden koko maailman tulikuumimmista hyökkääjistä. Pukin vire on niin kovaa luokkaa, että jos hän osuu Valioliigan ehdottomia huippuseuroja vastaan, niin (muutama) maali Burnleyn verkkoon ei olisi minkään sortin ihme. Heitetään lapulle rohkeasti Norwichin 1-3-vierasvoitto.

Sunnuntain puolelta on syytä poimia Chelsean ja Liverpoolin välinen ottelu.

Chelsean alkukausi on ollut vaihteleva, ja viimeisimpänä joukkue hävisi keskiviikkona Mestarien liigan avausottelunsa kotona Valencialle lukemin 0-1. Liverpool puolestaan kävi Italiassa häviämässä Napolille lukemin 0-2, mutta joukkueen suorittaminen Valioliigan puolella on ollut suorastaan majesteettista.

Eiköhän ryhmä ole palautunut sunnuntai-iltaan mennessä reissusta niin, että Chelsealle on luvassa hikinen iltapuhde – ja uskotaan, että tappio Italiassa tuo Jürgen Kloppin suojattien pelaamiseen vielä astetta kovemman latauksen. Veikataan tähän matsiin pienimuotoisia maalikarkeloita, joista Liverpool kuoriutuu voittajana lukemin 2-3.

Veikkausaika päättyy tällä viikolla perjantaina kello 21:45!

Alta pääset ihastelemaan tämänviikkoisen Coolbet League -rivimme kokonaisuudessaan.

 

coolbet league 2009

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut