Coolbet League -vihjeet: Brightonissa nähdään maaleja!

Coolbet League - Pallomeri.net

Coolbet League on viikoittainen veikkauskisa, joka on täysin ilmainen. Jätä omat veikkauksesi viikonlopulle ja nappaa rahapalkinto.

Osallistuaksesi tarvitset vain Coolbetin pelitilin. Jos et vielä omista pelitiliä, voit avata sen TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Coolbet Leaguessa veikkaat otteluiden lopputulokset. Pisteitä saat eniten, kun veikkaat molempien joukkueiden maalimäärän oikein, mutta vain toisen joukkueen maalimääränkin oikein veikkaaminen kartuttaa pistetiliä. Viikoittain jaossa on 550 euron palkintopotti parhaille veikkaajille.

Mainos alkaa

Lisäksi koko Leaguen paras veikkaaja saa palkinnoksi vapaavalintaisen Valioliiga-matkan.

Coolbet Leaguen kampanjasivulle pääset suoraan TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta.

Coolbet Leaguen pariin!

Tämän viikon Coolbet League -vihje:

Liverpool matkustaa lauantaina Brightonin vieraaksi. Isännät saavatkin varmasti vastaansa varsin ärsytetyn ryhmän, sillä Jürgen Kloppin miehistö kävi viikolla häviämässä FA Cupissa Wolverhamptonille lukemin 2-1.

Pool pelasi tuon ottelun melko varamiehisenä, joten lauantaina ”ykkösmiehistö” haluaakin varmasti näyttää koko futista seuraavalle maailmalle, että Liverpool on tällä hetkellä yksi maailman parhaista joukkueista. Motivaatiota tuo lisäksi se fakta, että Pool hävisi myös viimeisimmän Valioliiga-ottelunsa Manchester Citylle.

Heitetäänkin Coolbet Leaguen veikkaukseen Brightonille pyöreät 0 ja Poolille rohkeasti 4.

Tällä viikolla Coolbet Leaguen veikkausaika päättyy lauantaina 12.1. klo 14:30

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!