Coolbet League -vihjeet: Arsenal-Chelsea viikonlopun huippukamppailuna

Coolbet League -vihjeet: Arsenal-Chelsea viikonlopun huippukamppailuna

Coolbet League on viikoittainen veikkauskisa, johon pääset mukaan täysin ilmaiseksi. Palkintona on kuitenkin aitoa, riihikuivaa käteistä, sekä mahdollisuus vapaavalintaiseen Valioliiga-matkaan.

Osallistuaksesi tarvitset vain Coolbetin pelitilin. Jos et vielä omista pelitiliä, voit avata sen TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Coolbet Leaguessa veikkaat otteluiden lopputulokset. Pisteitä saat eniten, kun veikkaat molempien joukkueiden maalimäärän oikein, mutta vain toisen joukkueen maalimääränkin oikein veikkaaminen kartuttaa pistetiliä. Viikoittain jaossa on 550 euron palkintopotti parhaille veikkaajille.

Lisäksi koko Leaguen paras veikkaaja saa palkinnoksi vapaavalintaisen Valioliiga-matkan.

Coolbet Leaguen kampanjasivulle pääset suoraan TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta.

Coolbet Leaguen pariin!

Tämän viikon Coolbet League -vihje:

Lauantai saa todellisen kruununsa klo 19:30, kun Arsenal ja Chelsea iskevät yhteen Emirates Stadiumilla. Arsenal on ollut tällä kaudella kotikentällä mahtavassa vireessä ja samaa tarvitaan Chelseaa vastaan, sillä kyseessä on todellinen kuuden pisteen ottelu. Chelsea on hieman takkuillut viime viikkoina, vaikka tulokset ovat olleet hyviä. Peli ei ole kuitenkaan ollut aivan siinä lyönnissä mitä alkukaudesta nähtiin.

Arsenal ei ole materiaaliltaan läheskään Chelsean tasoa, mutta kotietu tasaa lähtökohtia. Lähdetään rohkeasti pelaamaan suosikkia vastaan ja laitetaan Coolbet Leaguen riviin Arsenalin 2-1-voitto.

Tällä viikolla Coolbet Leaguen veikkausaika päättyy lauantaina 12.1. klo 14:15

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut