Coolbet League -vihjeet: Perjantain #PukkiParty käynnistää kierroksen

Coolbet League -vihjeet: Perjantain #PukkiParty käynnistää kierroksen

Coolbet League on Valioliigaan painottuva veikkauskisa. Onko perjantaina tarjolla jo todellinen #PukkiParty? Jätä omat veikkauksesi.

Osallistuaksesi tarvitset vain Coolbetin pelitilin. Jos et vielä omista pelitiliä, voit avata sen TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Coolbet Leaguessa veikkaat otteluiden lopputulokset. Pisteitä saat eniten, kun veikkaat molempien joukkueiden maalimäärän oikein, mutta vain toisen joukkueen maalimääränkin oikein veikkaaminen kartuttaa pistetiliä. Viikoittain jaossa on 550 euron palkintopotti parhaille veikkaajille.

Lisäksi koko Leaguen paras veikkaaja saa palkinnoksi vapaavalintaisen Valioliiga-matkan!

Coolbet Leaguen kampanjasivulle pääset suoraan TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta.

COOLBET LEAGUEN PARIIN!

Coolbet League -vihjeet:

Valioliiga-kierros pääsee vauhtiin jo perjantai-iltana, kun Norwich ja Watford kohtaavat Carrow Roadilla. Kyseessä on todellinen kuuden pisteen kamppailu, koska molemmat joukkueet ovat ajautuneet pahoihin ongelmiin putoamisviivan alapuolella.

Norwichilla on oikeastaan viimeisiä mahdollisuuksia osoittaa, että joukkue kuuluu Valioliigaan myös ensi kaudella. Mikäli kotiottelusta Watfordin kaltaista joukkuetta vastaan ei irtoa pisteitä, niin valitettavasti putoaminen näyttää viikko toisensa jälkeen yhtä todennäköisemmältä. Täältä löytyy uskoa Norwichiin ja Teemu Pukkiin, joten tänään lähdetään hakemaan kotijoukkueen 2-1-voittoa.

Alta pääset tsekkaamaan rivimme kokonaisuudessaan.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut