Coolbet League -vihjeet: Teemu Pukin Norwich saa vieraakseen Man Cityn!

Coolbet League -vihjeet: Teemu Pukin Norwich saa vieraakseen Man Cityn!

Maaottelutauko on taputeltu ja ilmainen veikkauskisa Coolbet League palaa kehiin Valioliigan merkeissä. Jaossa on mahtavia palkintoja!

Osallistuaksesi tarvitset vain Coolbetin pelitilin. Jos et vielä omista pelitiliä, voit avata sen TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Coolbet Leaguessa veikkaat otteluiden lopputulokset. Pisteitä saat eniten, kun veikkaat molempien joukkueiden maalimäärän oikein, mutta vain toisen joukkueen maalimääränkin oikein veikkaaminen kartuttaa pistetiliä. Viikoittain jaossa on 550 euron palkintopotti parhaille veikkaajille.

Lisäksi koko Leaguen paras veikkaaja saa palkinnoksi vapaavalintaisen Valioliiga-matkan!

Coolbet Leaguen kampanjasivulle pääset suoraan TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta.

COOLBET LEAGUEN PARIIN!

Coolbet League -vihjeet:

Maaottelut ovat siis taputeltu ja on jälleen aika palata Valioliigan pariin. Tämän viikon pelit alkavat lauantaina klo 14:30, kun Liverpool isännöi Newcastlea. Tuosta ottelusta tuskin vieraille jää kovinkaan paljon kerrottavaa, ellei sitten halua uskoa, että taannoinen Tottenham-vierasvoitto toi auttamatta heikolle ryhmälle niin paljon itseluottamusta, että myös Liverpool olisi Anfieldilla horjutettavissa.

Me emme usko näin, ja lapulle lyödäänkin tylyt numerot: Poolin 5-0-voitto.

Todellista herkkua on luvassa lauantain viimeisessä matsissa klo 19:30, kun maalinsylkijä Teemu Pukin Norwich isännöi Manchester Cityä. Jos nyt rehellisiä ollaan, niin eihän Norwichilla pitäisi olla mitään palaa tässä ottelussa – sen näytti jo avausmatsi Liverpoolia vastaan.

Uskotaan kuitenkin siihen, että #PukkiParty jatkuu yhden maalin muodossa, mutta toisaalta ollaan realisteja ja lyödään Citylle isosti maaleja: Tähän matsiin 1-4.

Alta pääset ihastelemaan tämänviikkoisen Coolbet League -rivimme kokonaisuudessaan.

 

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut