Coolbet League -vihjeet: Teemu Pukin Norwich saa vieraakseen Chelsean

Coolbet League -vihjeet: Teemu Pukin Norwich saa vieraakseen Chelsean

Englannin Valioliiga käynnistyi ja se tarkoittaa myös Coolbet League -kisan alkua. Miten käy Norwichin ja Chelsean välisessä ottelussa?

Osallistuaksesi tarvitset vain Coolbetin pelitilin. Jos et vielä omista pelitiliä, voit avata sen TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Coolbet Leaguessa veikkaat otteluiden lopputulokset. Pisteitä saat eniten, kun veikkaat molempien joukkueiden maalimäärän oikein, mutta vain toisen joukkueen maalimääränkin oikein veikkaaminen kartuttaa pistetiliä. Viikoittain jaossa on 550 euron palkintopotti parhaille veikkaajille.

Lisäksi koko Leaguen paras veikkaaja saa palkinnoksi vapaavalintaisen Valioliiga-matkan!

Coolbet Leaguen kampanjasivulle pääset suoraan TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta.

COOLBET LEAGUEN PARIIN!

Coolbet League -vihjeet:

Viikonloppuna on tiedossa todella mielenkiintoinen Valioliigan kierros, sillä pelit käynnistyvät jo perjantai-iltana Aston Villan ja Evertonin välisellä kohtaamiselle. Kuitenkin jännittävimmät pelit ovat ohjelmassa lauantaina, kun päivä starttaa Norwichin ja Chelsean väännöllä.

Hieman tahmeasti kauden aloittanut Chelsea joutuu pahaan paikkaan, kun vastaan asettuu kovalla itseluottamuksella pelaava Norwich ja tulikuuma Teemu Pukki. Pukki tulee taatusti aiheuttamaan ongelmia myös Chelsealle, joten isännät tuskin jäävät nollille. Nyt kuitenkin vastus on liian kova, jotta voitto napsahtaisi tilille, joten pisteet lähtevät Lontooseen numeroin 1-3.

Muutenkin Valioliigan ”isot” tulevat jyräämään viikonloppuna, koska odotettavissa on, että Liverpool, Manchester City, Manchester United ja Tottenham eivät pisteitä tule menettämään.

Alta pääset ihailemaan koko kierroksen Coolbet League -rivin.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut