Coolbet League -vihjeet: Manchester United ja Liverpool kohtaavat viikonlopun klassikossa

Coolbet League -vihjeet: Manchester United ja Liverpool kohtaavat viikonlopun klassikossa

Coolbet League on Valioliigaan painottuva ilmainen veikkauskisa. Tämän viikon kierroksen herkkupalana toimii Manchester United-Liverpool.

Osallistuaksesi tarvitset vain Coolbetin pelitilin. Jos et vielä omista pelitiliä, voit avata sen TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Coolbet Leaguessa veikkaat otteluiden lopputulokset. Pisteitä saat eniten, kun veikkaat molempien joukkueiden maalimäärän oikein, mutta vain toisen joukkueen maalimääränkin oikein veikkaaminen kartuttaa pistetiliä. Viikoittain jaossa on 550 euron palkintopotti parhaille veikkaajille.

Lisäksi koko Leaguen paras veikkaaja saa palkinnoksi vapaavalintaisen Valioliiga-matkan!

Coolbet Leaguen kampanjasivulle pääset suoraan TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta.

COOLBET LEAGUEN PARIIN!

Coolbet League -vihjeet:

Viikot vierii, mutta puheenaiheet eivät muutu. Nimittäin Manchester United pysyy otsikoissa surkean vireensä johdosta. Tämä viikonloppu tuskin tuo muutosta tuohon suuntaan, koska loukkaantumiset riivaavat ja vastaan asettuu koko sarjan paras joukkue Liverpool.

Jürgen Kloppin miehistö tekee pelistä toiseen tarvittavan suorituksen, jotta täysi pistepotti irtoaa. Tuo rutiini on sellaisella tasolla, että ManU ei vain pysty kotikentällään taistelemaan tasapäisesti voitosta.

Myös muutenkin tällä viikolla vietetään suosikkien viikonloppua, sillä Man City, Chelsea ja Tottenham tulevat kairaamaan voitot.

Veikkausaika päättyy tällä viikolla lauantaina kello 14:15!

Alta pääset ihastelemaan tämänviikkoisen Coolbet League -rivimme kokonaisuudessaan.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut