Coolbet League -vihjeet: Manchesterin derby kruunaa viikonlopun

Coolbet League - Pallomeri.net

Coolbet League -kisassa veikataan tänä viikonloppuna muun muassa Manchester Cityn ja Manchester Unitedin välisen ottelun lopputulosta.

Osallistuaksesi tarvitset vain Coolbetin pelitilin. Jos et vielä omista pelitiliä, voit avata sen TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Coolbet Leaguessa veikkaat otteluiden lopputulokset. Pisteitä saat eniten, kun veikkaat molempien joukkueiden maalimäärän oikein, mutta vain toisen joukkueen maalimääränkin oikein veikkaaminen kartuttaa pistetiliä. Viikoittain jaossa on 550 euron palkintopotti parhaille veikkaajille.

Mainos alkaa

Lisäksi koko Leaguen paras veikkaaja saa palkinnoksi vapaavalintaisen Valioliiga-matkan!

Coolbet Leaguen kampanjasivulle pääset suoraan TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta.

COOLBET LEAGUEN PARIIN!

Coolbet League -vihjeet:

Kuluva viikonloppu tarjoaa Valioliigassa mielenkiintoisia otteluita, sillä edessä on muun muassa Manchesterin derby. Tämän lisäksi valmentajan erottanut Everton yrittää kääntää kurssiaan Chelseaa vastaan. Norwich puolestaan on tiukassa paikassa, kun vieraaksi saapuu kaikki syksyn aikana yllättänyt Sheffield United.

Manchesterin derby on ehdottomasti viikonlopun kohokohta, vaikkakin ottelusta on todennäköisesti luvassa täysin yksipuolinen näytös. ManU:n pelaaminen ei ole sillä tasolla, että joukkue onnistuisi haastamaan vieraskentällä Cityn, joka sai koneiston jälleen käyntiin Burnleyä vastaan.

Muutenkin luvassa on melkoista suosikkien juhlaa, sillä on vaikea nähdä, että Tottenham tai Liverpoolikaan konttaisi lauantaina. Sen sijaan Brightonille tappion kärsinyt Arsenal saattaa joutua pettymään Lontoon paikalliskamppailussa West Hamia vastaan.