Coolbet League Liiga Playoffs: Veikkaa ilmaiseksi & voita matka lätkän MM-kisoihin!

Coolbet League Liiga Playoffs: Veikkaa ilmaiseksi & voita matka lätkän MM-kisoihin!

Coolbet League Liiga Playoffs -kilpailu jatkuu maanantaina, kun kaikissa puolivälieräpareissa pelataan kolmannet ottelut.

Coolbet League Liiga Playoffs:

Liiga-spesiaali tarjoaa melkoisen pääpalkinnon, sillä paras veikkaaja lähtee katsomaan jääkiekon MM-kisoja Slovakian Bratislavaan. Osallistumaan ilmaiseen veikkauskilpailuun pääset, kun lunastat Coolbetilta ilmaisvedon Liigaan.

Kilpailun pääpalkintona oleva 1 hengen matka jääkiekon MM-kisoihin Slovakiaan sisältää:

– Suorat charter-lennot Bratislavaan 24.5. – 27.5.

– Majoitus Holiday Inn Bratislava**** aamiaisella

– Lentokenttäkuljetukset & Ottelukuljetukset

– Otteluliput MM-kisojen välieriin, pronssiotteluun sekä finaaliin (CAT-1 otteluliput lyhyeltä sivulta)

Mikäli et vielä omista Coolbetin pelitiliä, niin saat kätevästi sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LAITA RIVI SISÄÄN!

Tässä rivimme 3. kierrokselle:

HPK, Tappara ja Kärpät onnistuivat nappaamaan myös toisista otteluista voitot ja siirtymään ottelusarjoissaan kukin 2-0-johtoon.

HIFK ryhdistäytyi ensimmäisen ottelun rökäletappionsa jälkeen ja se onnistui tasoittamaan ottelusarjan Pelicansia vastaan 1-1:een.

Me luotamme maanantain otteluissa siihen, että ennakkosuosikeista sekä Tappara että Kärpät hoitavat oman ruutunsa huolella. Tapparalle isketään 4-2-voitto ja Kärpille puolestaan selvänumeroisempi 5-1.

Pelicansin ja HIFK:n kohtaamisessa olisi helppoa kuvitella, että kotijoukkue hoitaa homman jälleen helposti kotona, mutta petopaidat saivat lauantaisesta voitosta varmasti sen verran lisää itseluottamusta, että helposti helsinkiläisryhmä ei nahkaansa tule myymään. Heitetäänkin Coolbet Leaguen lapulle tänään tasapeliä numeroin 2-2. Jatkoaika selvittäköön lopullisen paremmuuden.

TPS:llä puolestaan on lähes viimeinen aika herätä, mikäli se mielii päästä välieriin. Luotetaankin siihen, että turkulaiset ottavat pienen ryhtiliikkeen ja voitto tulee. 3-2.

coolbet league liiga playoffs maanantai

 

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut