Coolbet League -vihjeet: Jose Mourinho palaa Old Traffordille!

Coolbet League -vihjeet: Jose Mourinho palaa Old Traffordille!

Coolbet League on Valioliigaan painottuva veikkauskisa, joka on osallistujille täysin ilmainen, mutta parhaille on jaossa ihan ihka-aitoa rahaa.

Osallistuaksesi tarvitset vain Coolbetin pelitilin. Jos et vielä omista pelitiliä, voit avata sen TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Coolbet Leaguessa veikkaat otteluiden lopputulokset. Pisteitä saat eniten, kun veikkaat molempien joukkueiden maalimäärän oikein, mutta vain toisen joukkueen maalimääränkin oikein veikkaaminen kartuttaa pistetiliä. Viikoittain jaossa on 550 euron palkintopotti parhaille veikkaajille.

Lisäksi koko Leaguen paras veikkaaja saa palkinnoksi vapaavalintaisen Valioliiga-matkan!

Coolbet Leaguen kampanjasivulle pääset suoraan TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta.

COOLBET LEAGUEN PARIIN!

Coolbet League -vihjeet:

Tällä viikolla Valioliigassa pelataan tiistain ja torstain välillä arkikierros. Mistään arkisesta perustaaperruksesta ei kuitenkaan ole kyse, sillä keskiviikkona nähdään jotain todella mielenkiintoista: Jose-setä Mourinho tekee paluun Old Traffordille Tottenhamin valmentajana.

Manchester Unitedin otteet eivät todellakaan ole vakuuttaneet ja viimeisimpänä joukkue jäi sunnuntaina kotikentällään 2-2-tasapeliin Aston Villaa vastaan. Josen saldo Spursin peräsimessä puolestaan näyttää vielä toistaiseksi pelkkiä voittoja.

Isketäänkin lapulle Spursin 1-2-vierasvoitto ja odotellaan Mourinhon maireaa hymyä sivurajalla, kun voittomaali on syntynyt.

Arkikierros tarjoilee myös Merseysiden Derbyn, eli Liverpoolin ja Evertonin välienselvittelyn. Viimeisimmät joukkueiden kohtaamiset ovat olleet kovin vähämaalisia, joten haetaan sitä kautta pientä yllätystä, että lyödään lapulle maaliijuhlat, jotka päätyvät Liverpoolin voittoon 3-2.

Lisäksi uskotaan #PukkiPartyyn ja isketään Norwichin voittoa Southamptonista vieraslukemin 1-2.

Veikkausaika päättyy tiistaina kello 21:30.

Alta pääset ihastelemaan tämänviikkoisen Coolbet League -rivimme kokonaisuudessaan.

 

coolbet league 0212

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut