Ilmainen Coolbet League käynnistyy – voittajalle tiedossa upea Valioliiga-matka

Ilmainen Coolbet League käynnistyy – voittajalle tiedossa upea Valioliiga-matka

Ilmainen Coolbet League -veikkauskisa käynnistyy jälleen Valioliigaan ja tarjolla on upeita palkintoja koko kauden ajan. Lue lisää kampanjasta!

Coolbet Leaguessa on tarkoituksena veikata oikeita tuloksia viikonlopun Valioliiga-kierroksella. Kilpailu umpeutuu aina ensimmäisen peli alkaessa ja tulokset saadaan selville, kun kaikki kierroksen ottelut on pelattu.

Ottelun oikeasta lopputuloksesta saat 10 pistettä, kun taas voittaja ja toinen maalimäärä palkitaan 6 pisteellä. Mikäli sinulla on oikein vain toinen maalimäärä, niin pisteitä kertyy 3. Puolestaan pelkkä oikea tulos tuo tilille 1 pisteen.

Joka kierros on jaossa 550 euron palkintopotti, joka jaetaan kymmenen parhaan pelaajan kesken. Koko kauden paras palkitaan huikealla 2500 euron arvoisella Valioliiga-matkalla.

Osallistuaksesi tarvitset vain Coolbetin pelitilin. Jos et vielä omista pelitiliä, voit avata sen TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Coolbet Leaguen kampanjasivulle pääset suoraan TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta.

LAITA RIVI SISÄÄN!

Coolbet League – palkinnot:

Kilpailu koostuu 10 kierroksesta. Jokaisella kierroksella jaetaan seuraavat palkinnot:

1. – 100 €

2. – 90 €

3. – 80 €

4. – 70 €

5. – 60 €

6. – 50 €

7. – 40 €

8. – 30 €

9. – 20 €

10. – 10 €

Kokonaiskilpailun voittaja palkitaan lisäksi erikoispalkinnolla: Voittajalle on luvassa kahden hengen Valioliigamatka valitsemansa joukkueen otteluun. Palkinnon arvo on noin 2500 € ja sisältää ottelulippujen lisäksi lennot ja kaksi yötä hotellissa. Jos voittaja haluaa vaihtaa palkinnon rahaksi, maksamme voittajalle 80 % palkinnon arvosta.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut