Video: Contender Seriesin ottelu päättyi julmasti – ottelijan kyynärpää vääntyi järkyttävästi

Joe Pyfer loukkaantuu Contender Seriesin ottelussa / Pallomeri.net

UFC-pomo Dana Whiten pyörittämän ”farmipromootion” Contender Seriesin ottelu päättyi ikävään loukkaantumiseen, kun ottelijan käsi vääntyi.

UFC:n lisäksi promootion pääjehu Dana White pyörittää myös itsensä mukaan nimettyä Dana White’s Contender Series -promootiota, jonka tehtävä on toimia eräänlaisena ”farmina”, eli kasvattajasarjana UFC:tä varten.

Contender Seriesin viimeisin tapahtuma oteltiin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Suomen aikaa ja illan pääottelulle saatiin varsin kuvottava päätös, kun Dustin Stolzfus otti voiton Joe Pyferista tämän loukkaannuttua ensimmäisen erän lopulla.

Stolzfus nosti Pyferin ilmaan ja heitti hänet kanveesiin. Juuri ennen pudotusta Pyfer ojensi kätensi ottaakseen iskun vastaan, mutta teki sen väärällä tavalla ja maksoi siitä karun hinnan. Pyferin käsi taittui todella ruman näköisesti, kun hänen kyynärpäänsä meni iskun voimasta sijoiltaan ja koko käsi vääntyi luonnottomaan asentoon.

Mainos alkaa

Ottelu päättyi välittömästi ja Stolzfus näytti erittäin järkyttyneeltä tapahtuneesta. Hän pyysi välittömästi Pyferiltä anteeksi ja halasti häntä. Pyfer itse suhtautui tilanteeseen hämmentävän tyynesti, vaikka kivut olivat varmasti kovat.

Pyferin onneksi hänen kyynärpäästään ei löytynyt murtumaa, mutta se lienee laiha lohtu, sillä ilta näet piti sisällään viisi ottelua, joiden voittajat saivat UFC-sopimukset.

Vapaaottelija Joe Pyfer kyynärpää vääntyy sijoiltaan Contender Seriesissä:

Katso myös: Video: Brutaali tyrmäys toi UFC-ennätyksen ja unohtumattoman haastattelun – ”Minun pitää käydä pa***lla”