UFC vahvisti kauan odotetun uutisen – Conor McGregor palaa häkkiin UFC 303:n pääottelussa

Conor McGregor David cowboy Cerrone ufc - pallomeri.net

UFC-pomo Dana White vahvisti, että Conor McGregor ja Michael Chandler tulevat viimein kohtaamaan UFC 303:ssa.

Viikonloppuna otellun UFC 300 -vapaaotteluillan yhteydessä kerrottiin myös mielenkiintoinen uutinen, kun UFC-pomo Dana White vahvisti, että kauan odotettu ottelu Michael Chandlerin ja Conor McGregorin välillä tulee toteutumaan.

Chandler ja McGregor iskevät yhteen usean viivästyksen jälkeen välisarjan ottelussa 29. kesäkuuta. Heidän välisensä koitos tulee olemaan Las Vegasin T-Mobile Arenalla käytävän UFC 303 -otteluillan pääottelu.

Mainos alkaa:

McGregor ilmoitti jo joulukuussa hänen Chandlerin välisen ottelun ajankohdan, mutta UFC-pomo White oli tähän asti kiistänyt tiedon. McGregor on viimeksi otellut UFC:ssä heinäkuussa 2021, jolloin hän kohtasi Dustin Poirierin. UFC 264:ssä käyty ottelu päättyi karusti, sillä McGregorin jalka murtui ottelun tuoksinassa.

Chandler ei otellut lainkaan vuonna 2023 odotellessaan McGregor-ottelun realisoitumista. Hänen edellinen UFC-ottelunsa on marraskuulta 2022, jolloin hän kärsi luovutustappion. Kumpikin ottelijoista on voittanut vain yhden neljästä edellisestä UFC-ottelustaan.

Tsekkaa myös: Russ Cook juoksi koko Afrikan läpi – Tunisian lippua heilutellut katsoja tunki viime hetkellä edelle


Pelaajat: