Video: Vanha mies kieltäytyi viskishotista – Conor McGregor täräytti turpaan

Conor McGregor baarissa

Conor McGregor on viipyillyt viime lokakuusta asti otsikoissa vähemmän mairittelevissa merkeissä – ja sama meininki tuntuu yhä jatkuvan.

Viime lokakuussahan McGregor nähtiin viimeistä kertaa UFC-kehässä, kun hän kärsi luovutusvoiton Khabib Nurmagomedoville. Itse ottelu jäi kuitenkin todella vähälle huomiolle, sillä sen päätyttyä käynnistyi tapahtumasarja, jota voi kuvailla kauniisti sanottuna ”erikoiseksi”. Nurmagomedov ei nimittäin jäänyt juhlimaan voittoaan, vaan mies hyökkäsi suoraan kehän ulkopuolelle McGregorin tukijoukkojen kimppuun.

Lokakuun jälkeen McGregor on noussut otsikoihin muun muassa hajoitettuaan kuvaa ottaneen fanin puhelimen Miamissa. Maaliskuun lopussa irlantilaisottelija yllätti kaikki ilmoituksellaan, jonka mukaan hänen vapaaottelu-uransa olisi tullut päätepisteeseensä.

Viskishotista kieltäytynyt sai maistaa nyrkkiä

Nyt McGregor on noussut jälleen otsikoihin vähemmän mairittelevasta syystä. TMZ Sports on nimittäin saanut haltuunsa huhtikuussa kuvatun videon, jossa McGregor lyö vanhempaa miestä täysin yllättäen todellisella ”sucker punchilla”.

Lyönti johtui sivuston mukaan siitä, että mies oli kahdesti kieltäytynyt ottamasta shottilasillista McGregorin nimikkoviskiä.

Poliisi on aloittanut tapauksesta tutkinnan.

Conor McGregor & sucker punch:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen TMZ:n YouTube-kanavalla.


Pelaajat: