Conor McGregor pidätettiin Miamissa – tuhosi ja varasti fanin puhelimen

Conor McGregor pidätettiin Miamissa – tuhosi ja varasti fanin puhelimen

UFC-tähti Conor McGregor on joutunut jälleen myrskyn silmään, kun raivokohtauksen luksushotellin edessä saanut irlantilainen tuhosi fanin puhelimen. Asiasta uutisoi Miami Herald.

McGregor on ajautunut jälleen ongelmiin Yhdysvaltojen poliisin kanssa, sillä nyt ongelmia syntyi Miamissa. UFC-tähden kerrotaan hermostuneen fanilleen, joka yritti ottaa kuvaa miehestä. McGregor oli tämän jälkeen huitaissut puhelimen fanin kädestä ja tallonut se hajalle.

Poliisiraportin mukaan McGregor kaiken lisäksi varasti puhelimen ja lähti menemään paikalta. Tapaus on tallentunut myös valvontakameroille. McGregoria odottaa syyte ryöstöstä ja ilkivallasta, mutta tällä hetkellä irlantilainen on vapaalla jalalla, sillä hänet päästettiin vapaaksi 12 500 dollarin takuita vastaan.

Tämä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun McGregor aiheuttaa hämmennystä Yhdysvalloissa, sillä mies tuomittiin viime vuonna New Yorkissa yhdyskuntapalveluun ja vihanhallintakursseille. Syynä tähän oli McGregorin järjetön raivokohtaus Barclays Centerillä, jossa irlantilaisottelija hyökkäsi UFC 223 -tapahtumaan saapuneiden ottelijoiden kimppuun.

Conor McGregor vapautui vankilasta takuita vastaan

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut