Conor McGregor saa ennätyksellisen kovan palkkion UFC-paluustaan

UFC257 Viaplay floyd McGregorin Mayweatherin kohtaaminen UFC Eddie Alvarez Conor McGregor / Pallomeri.net
floyd UFC Eddie Alvarez Conor McGregor / Pallomeri.net

Conor McGregor tekee paluun UFC-kehään lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, kun vastaan asettuu yhdysvaltalainen Donald Cerrone.

McGregorin ei tarvitse palata UFC:hen pienellä tilipussilla, sillä Essentially Sports -sivuston mukaan irlantilainen kuittaa ottelusta peräti 5 miljoonaa dollaria. Tuohon summaan ei ole kuitenkaan vielä laskettu mukaan mahdollisia sponsori- ja tv-tuloja. McGregorin saama ottelupalkkio on miehen uran suurin. Edes ottelu Khabib Nurmagomedovia vastaan ei tuonut vastaavaa korvausta, sillä tuolloin Conor McGregor kuittasi ”vain” 3 miljoonaa dollaria.

Myös irlantilaisen vastustaja Donald Cerrone kuittaa ottelusta sievoisen tilin, koska yhdysvaltalaisen ottelupalkkio on 2 miljoonaa dollaria.

McGregor on kamppailussa selvä suosikki, vaikka alla on pitkä ottelutauko ja edellinen ottelu päättyi tappioon. Cerrone on ainakin huomattavasti paremmassa ottelutuntumassa, sillä jenkki oli kehässä viime vuonna peräti neljä kertaa. Kaksi ensimmäistä päättyi voittoihin, mutta seuraavat kaksi puolestaan tappioihin jo ennen täyttä aikaa.

Yli vuoden kehästä poissa olleen McGregorin ottelu Cerronea vastaan on tietysti koko UFC 246 -tapahtuman pääottelu. Taisto on katsovissa suorana lähetyksenä Viaplayn kautta!


Pelaajat: ,