Conor McGregor palaa UFC-kehään! – Superottelu toteutuu lokakuussa

UFC257 Viaplay floyd McGregorin Mayweatherin kohtaaminen UFC Eddie Alvarez Conor McGregor / Pallomeri.net
floyd UFC Eddie Alvarez Conor McGregor / Pallomeri.net

Conor McGregor on viihtynyt viimeiset pari vuotta otsikoissa, mutta ei niinkään UFC-kehässä. Lokakuussa tähän tulee kuitenkin muutos.

Irlantilainen kohtaa Las Vegasissa 6. lokakuuta venäläisen kevytsarjan mestarin Khabib Nurmagomedovin.

Kaksikon kohtaamista on odotettu jo pitkään. Nurmagomedovin saldo vapaaottelu-uralla on rautainen, sillä miehellä on lajin historian pisin voittoputki: 26. Tappioita hänelle ei aiemminkaan ole kertynyt yhtään.

McGregorin saldo puolestaan on 21 voittoa ja kolme tappiota.

Viime huhtikuussa McGregor hämmensi UFC 223 -otteluillan ennakkotapahtumassa New yorkissa hyökkäämällä ottelijoita kuljettaneen bussin kimppuun. Irlantilaista sapetti se, että häneltä oli viety ottelemattomuuden takia kevytsarjan mestaruusvyö, josta Nurmagomedovin ja Al Iaquintan oli määrä otella seuraavana päivänä.

Vaikka McGregorin riehumisen takia jouduttiinkin perumaan kolme ottelua, Nurmagomedovin ja Iaquintan kohtaaminen toteutui ja venäläinen nappasi mestaruusvyön itselleen.

McGregor on nähty viimeksi UFC-kehässä marraskuussa 2016. Tässä välissä hän ehti otella nyrkkeilyn parissa Floyd Mayweatheria vastaan – sekä viipyillä otsikoissa ”muiden ansioiden” johdosta.

Tsekkaa myös:

UFC riisti Conor McGregorin mestaruusvyön – irlantilaiselta tyly kuitti: ”k*sipäät”

Video: Conor McGregorin sekoaminen New Yorkissa tuli kalliiksi – kolme UFC-ottelua peruutettu loukkaantumisten takia