Video: Arizonan Conor Garland teki maagisen maalin – heitti läpiajosta rystyvipin ja löi sen ilmasta sisään

Conor Garland Arizona Coyotes / Pallomeri.net

Arizonan Conor Garland osoitti huikeaa taituruutta ottelussa San Josea vastaan tekemällä suorastaan maagisen maalin läpiajosta.

Arizona Coyotes kairasi vierasvoiton San Jose Sharksista maalein 5-4 jatkoajalla, mutta oli lähellä, ettei Arizona olisi napannut pinnoja jo varsinaisella peliajalla, kun Conor Garland viimeisteli upean soolon päätteeksi.

Varsinaista peliaikaa oli jäljellä enää kolmisen minuuttia, kun Garland keräsi hirveän vauhdin, ajoi vasemmalta laidalta alueelle sisään ja rynni suoraa päätä maalille.

Garland pääsi kaartamaan pakeista ohi ja pääsi läpiajoon, mutta ajautui sikäli kiperään kulmaan, että maalille kääntyminen vaati vaikeaa ja terävää liikettä.

Garland onnistui tässä ja keksi erittäin näyttävän ja ovelan tavan pistää kiekko säkkiin. Hän vippasi maalille tullessaan kiekon rystyllä ilmaan ja niittasi sen ilmasta lapansa kämmenpuolella sisään.

San Jose tasoitti dramaattisesti viimeisellä minuutilla ilman maalivahtia, mutta Phil Kessel teki Arizonalle voittomaalin jatkoajalla.

Conor Garland heittää virtuoosimaisen häkin läpiajosta:

Katso myös: Video: Connor McDavidilta jäätävä esityö – Jesse Puljujärvi painoi limpun uuniin


Pelaajat:
Joukkueet: