Connor McDavid teki huikean esityön – sai Dallasin koko viisikon näyttämään täysiltä turisteilta

Connor McDavid Edmonton Oilers

Connor McDavid kyykytti Dallasin viisikkoa ja muistutti kaikkia jälleen siitä, että hän todella on tällä hetkellä maailman paras pelaaja.

Edmonton Oilers kaatoi Dallas Starsin kotonaan maalein 5-2 ja vähemmän yllättäen maailman tämän hetken kiistaton ykköspelaaja, Oilersin supertähti Connor McDavid, oli talkoissa mukana.

McDavid käynnisti joukkueensa ottelun oikealla nuotilla, kun hän järjesteli jo avauserän alkupuolella pelin avausmaalin. Maalin teki Evander Kane, joka pääsi kävelemään aivan valmiiseen pöytään.

McDavid ei tällä kertaa kikannut kaikkea mikä liikkui, mutta antoi silti vastaansanomattoman näytteen omasta osaamisestaan. McDavid sai kiekon omalta alueeltaan, kiristi vauhtia ja olikin hyvin nopeasti Starsin alueella.

McDavid luisteli niin kovin, kovin vaivattoman näköisesti päätyyn Stars-pakkien ohi ja päästyään maalinkulmalle, lakaisi McDavid maalinedustalle herkkupalan, jonka Kane painoi helposti sisään. Näillä liikkeillään McDavid sai Starsin viisikon näyttämään aivan täydeltä turistilaumalta, joka vain katsoi vierestä mestarin näytöstä.

Connor McDavid pitää Dallasin viisikkoa pilkkanaan niin kovin vaivattoman näköisesti:

Katso myös: TPS:n Andrei Karejev nappasi huiman torjunnan Liigan 1. finaalissa – hanska kävi nopeaan tahtiin


Pelaajat:
Joukkueet: