Connor McDavid sooloili mahtavan jatkoaikaosuman – sai 11 pelin maalittoman putkensa vihdoin poikki

Connor McDavid Edmonton St Louis

Connor McDavid onnistui vihdoin katkaisemaan harvinaisen 11 ottelun maalittoman putkensa, kun mies osui keskiviikon NHL-kierroksella.

Vierasjoukkue St. Louis Blues meni avauserässä jo kahden maalin karkumatkalle Robert Thomasin sekä Pavel Buchnevichin osumilla, mutta Edmonton Oilers tuli erän lopulla maalin päähän Zach Hymanin ylivoimakihautuksella.

Toisessa erässä Hyman toi Oilersin tasoihin ja sai samalla 40 täysosumaa täyteen tämän kauden osalta. McDavid merkkautti molempiin Hymanin maaleihin syöttöpisteen.

Enempää osumia ei varsinaisella peliajalla nähty, joten edessä oli jatkoaika. Sitä oli jäljellä puolisen minuuttia, kun McDavid sai kiekon haltuunsa oman siniviivan tuntumassa, laittoi jalat käymään ja sooloili ottelulle upean ratkaisun.

Matsin jälkeen 11 ottelun maalittoman putkensa katkonut Oilers-kippari vitsaili, että olisi kyllä tuossakin tilanteessa vielä mieluummin syöttänyt, mutta omia ei ollut lähistöllä.

Vaikka maaleja ei olekaan syntynyt sen enempää, on McDavid tällä hetkellä 9 ottelun pisteputkessa, jonka aikana hän on tehtaillut huimat tehot 1+22.

Connor McDavid sooloili maalittoman putkensa poikki:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen B/R Open Icen X-tilillä.


Pelaajat:
Joukkueet: