Connor McDavid johdatti Oilersin jälleen voittoon – kruunuina lähes nollakulman maali ja täysin älytön esityö

Connor McDavid Edmonton Oilers

Edmonton Oilers jatkoi kiriään voittamalla finaalisarjan viidennenkin ottelun. Connor McDavid riehui ottelussa tehot 2+2.

Edmonton Oilers vaikutti olevan jo mahdottomassa paikassa Stanley Cupin finaaleissa, kun Florida Panthers vei kolme ensimmäistä peliä, mutta niin vain Oilers on kirinyt jo voiton päähän, kun viides ottelu päättyi Oilersin 5-3-voittoon vieraskentällä.

Voiton takuumiehenä oli tälläkin kertaa supertähti Connor McDavid, joka takoi finaalisarjan toisen perättäisen neljän pisteen ottelunsa mätkimällä tehot 2+2.

Mainos alkaa:

McDavidin tehoilusta nousee esiin kaksi hetkeä yli muiden. Näistä ensimmäinen oli Oilersin 3-0-maali, jonka McDavid teki itse. Hän sai kiekon vapaaseen paikaan hyvän hyökkäysalueen pelin seurauksena ja pääsi kuljettamaan sitä rauhassa. Tietä maalille asti ei ollut, mutta tämähän ei McDavidin tasoista pelaajaa haittaa alkuunkaan. Hän näet kuljetti kiekon lähes nollakulmaan ja niittasi kiekon pussiin todella tarkalla laukauksella.

Huippuhetki oli kuitenkin 4-1-maalin esityö. McDavid oli tilanteessa täysin pysäyttämätön. Hän kikkaili tiensä ohi Panthers-pelaajien ja livautti namupassin takatolpalle, josta Corey Perry sai naulata kiekon reppuun.

Tämän lisäksi McDavid sai kakkossyöttöpisteen Oilersin toiseen osumaan ja sinetöi loppulukemat tyhjään maaliin.

Connor McDavid maalaa lähes nollakulmasta:

McDavid alustaa Corey Perryn maalin aivan häikäisevällä tavalla:

Tämä kuvakulma lisää esityön taiteellista vaikutelmaa entisestään:

Katso myös: Klassikkovideo: Teemu Selänne laittoi myllyt pystyyn NHL:ssä


Pelaajat:
Joukkueet: