Paha tuomarivirhe – Connor McDavid veti Canucks-tähteä korkealla mailalla verisesti päin näköä eikä saanut jäähyä

Quinn Hughes Vancouver Canucks (Connor McDavid korkea maila)

Oilersin supertähti Connor McDavid selvisi kuin koira veräjästä vedettyään Canucksin Quinn Hughesia korkealla mailalla verisesti naamaan.

Vancouver Canucks hävisi kotonaan jatkoajalla Edmonton Oilersille maalein 4-3 ja näin ottelusarja on kahden ottelun jälkeen tasalukemissa 1-1. Ottelun toisessa erässä sattui myös puhuttanut tilanne, joka olisi hyvinkin voinut kääntää tiukan ottelun kotijoukkue Canucksin suuntaan.

Yksi jääkiekon vakiosanonnoista on se, että pelaaja on aina vastuussa mailastaan, mutta ottelun toisessa erässä nähty tilanne todistaa, että vaikka asia periaatteessa näin onkin, niin aina eivät pelaajat joudu kantamaan kyseistä vastuuta.

Mainos alkaa:

Oilersin supertähti näet löi, vahingossa tosin, Canucksin tähtipakki Quinn Hughesia korkealla mailalla suoraan naamaan, mutta tuomaristo missasi tilanteen täysin. Sekään ei herättänyt tuomaristoa, että Hughesille aukesi kasvoihin verta vuotava haava.

Näin McDavid selvisi päivänselvästä tilanteesta ilman aiheellista 2+2 minuutin rangaistusta ja peli jatkui kuin mitään ei olisi tapahtunut. Jos tilanteesta olisi tuomittu edes kaksiminuuttinen, niin Canucks olisi päässyt pelaamaan 24 sekunnin verran kahden miehen ylivoimaa.

Connor McDavid vetää Quinn Hughesia korkealla mailalla lärviin, mutta selviää tilanteesta ilman jäähyä:

Katso myös: Todella raaka jatkoaikamaali – Edmontonin Evan Bouchard heitti kiekon maalille, Vancouver-pakki ohjasi sen omiin


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,