Video: Connor McDavid nöyryytti veskaria harjoituspelissä – no-look -laukaus längistä sisään

connor mcdavid Edmonton Oilers / Pallomeri.net

Edmonton Oilersin supertähti Connor McDavid oli vedossa joukkueensa harjoituspelissä. McDavid viimeisteli loppulukemat härskillä sokkovedolla.

Jokainen 1. elokuuta alkaviin NHL:n pudotuspeleihin valmistautuva joukkue pelaa yhden harjoitusottelun ennen tosipelien alkua ja yksi näistä pelattiin varhain keskiviikkoaamuna Suomen aikaa, kun Edmontonissa nähtiin Battle of Alberta, eli Edmonton Oilersin ja Calgary Flamesin välinen vääntö.

Ottelun tähdeksi nousi vähemmän yllättäen Oilers-kapteeni ja supertähti Connor McDavid, joka maalasi kahdesti. Hän teki ensimmäisen reppunsa ylivoimalla ja se jäi lopulta myös ottelun voittomaaliksi.

Toisen osumansa McDavid heitti kolmannessa erässä tehden loppulukemiksi 4-1. McDavidin toinen maali oli silmiä hivelevä teos. McDavid murtautui huikean luistelutaitonsa ansiosta kuin heittämällä oikeasta laidasta maalille ja viesti koko kehollaan Flamesin puolustuksella hakevansa syöttöä toisesta laidasta rynnivälle joukkuetoverille.

Mainos alkaa

Tämä oli kuitenkin pelkkä hämäys, sillä McDavid tiesi mitä oli tekemässä. Hän odotti oikeaa hetkeä ja viimeisteli häikäilemättömästi sokkona ammutulla vedolla maalivahti David Rittichin längistä.

Connor McDavid nöyryyttää Flamesin alakertaa ja maalaa sokkona:

Katso myös: Video: Kasperi Kapanen alusti alivoimamaalin Montrealia vastaan


Pelaajat:
Joukkueet: