Connor McDavid ei suostunut luovuttamaan – kiskoi Edmontonin jatkoon upealla soolotaistelulla

connor mcdavid Edmonton Oilers

Edmonton Oilers tiputti Los Angeles Kingsin ja jatkaa NHL-kauttaan. Tämä varmistui, kun Connor McDavid tekaisi upean taistelumaalin.

Edmonton Oilers kaatoi Los Angeles Kingsin NHL:n playoffien ensimmäisen kierroksen ottelusarjan ratkaisseessa seitsemännessä ottelussa maalein 2-0 ja paineli jatkoon. Viimeisen silauksen voitolle antoi kukapa muukaan, kuin joukkueen kapteeni ja suurin supertähti Connor McDavid.

McDavid syötti toisessa erässä pitkään ottelun ainoan maaliin virkaa toimittaneen Cody Cecin osuman, mutta kolmannessa erässä, kun ottelu piti ratkaista, otti kippari itse vastuuta maalinteosta.

Kaikki alkoi voitetusta oman pään aloituksesta ja siitä seuranneesta äärimmäisen nopeasta hyökkäyksestä. Kailer Yamamoto ampaisi yhdessä McDavidin kanssa vauhtiin ja Yamamoto heitti McDavidille hankalan näköisen syötön, joka päätyi Kings-pakkien väliin.

McDavid muutti kurssia, otti kiekon haltuun ja yritti karkuun. Kingsin Sean Durzi pystyi sen verran häiritsemään, ettei McDavidin ensimmäinen yritys onnistunut. McDavid oli kuitenkin päättänyt tehdä maalin, joten hän otti irtokiekon ja yritti sujauttaa sen sisään vanhanaikaisella.

Tämän Kings-vahti Jonathan Quick ennätti juuri ja juuri torjumaan. Irtokiekko näytti päätyvän Kingsin haltuun, mutta McDavidillä ei ollut aikomustakaan jättää tilannetta kesken. Hän otti kiekon, pisti pakilta puikot ja painoi lätkän rystyllä Kingsin koppaan käynnistäen villit maalijuhlat. Kingsiltä ei kirivaihdetta löytynyt, joten Oilersin nolla piti loppuun saakka ja seuraava kierros kutsuu.

Oilers saa toisella kierroksella vastaansa Calgary Flames-Dallas Stars -sarjan voittajan.

Connor McDavid taituroi ja taistelee kiekon väkisin Los Angeles Kingsin verkkoon:

Katso myös: Mikael Granlund painoi komean voittomaalin ylivoimalla – Latvia kaatui nihkeän esityksen päätteeksi


Pelaajat:
Joukkueet: