Video: CONCACAF:n Mestarien liigassa leimahti – Saprissa-pelaajan kammotaklaus käynnisti kelpo sopan

Saprissa vs Philadelphia Union CONCACAF CL / Pallomeri.net

CONCACAF:n Mestarien liigan ottelu Saprissa-Philadelphia Union päättyi kunnon hässäkkään, kun kotijoukkueen pelaaja veti rujosti sukille.

Pohjois- ja Keski-Amerikan Mestarien liigan neljännesvälierien ensimmäisessä osaottelussa Saprissan ja Philadelphia Unionin välillä nähtiin kentällä kunnon hässäkkä, kun Saprissan puolustaja Ricardo Blanco teki ruman tempun.

Peli oli jo lisäajalla, kun pallontavoittelutilanteeseen ylikovalla vauhdilla sännännyt Blanco veti Philadelphian Kai Wagneria rujosti sukille. Wagner heitti ilmassa lähes voltin ennen kuin tipahti tantereeseen.

Mainos alkaa

Tämän jälkeen Philadelphian pelaajat kävivät tönimään Blancoa mikä sai molemmat joukkueet toistensa kimppuun. Aivan täydeksi nyrkkitappeluksi torikokous ei eskaloitunut, mutta tilanne oli erittäin räjähdysherkkä ja tunnekuohu kulki selkeänä aaltoliikkeenä.

Blanco sai käsittämättömästi vain varoituksen kammottavasta taklauksestaan. Taklauksen jälkeisestä hässäkästä annettiin myös kaksi varoitusta puolin ja toisin.

Philadelphia voitti itse ottelun maalein 1-0, mikä tarkoittaa sitä, että Saprissa on hankalassa asemassa toisessa osaottelussa, kun Philadelphialla on vieramaalietu nyt puolellaan.

Saprissa-pakki Ricardo Blanco vetää hävyttömästi sukille, käynnistää reippaan hässäkän ja selviää varoituksella:

Katso myös: Video: Ajaxin pallopojalla paloi hihat – rankaisi Roma-pakkia ajanpeluusta ja heitti pallolla naamaan