Vetovihjeet: FA Community Shield – Arsenal-Liverpool | Klo 18:30

vetovihjeet nations league

Vetovihjeet tulevat lauantaina Arsenalin ja Liverpoolin väliseen koitokseen, jossa on jaossa kauden ensimmäinen pytty Englannin kentillä.

Arsenal-Liverpool

Valioliiga-kauden alku lähestyy ja se tarkoittaa myös sitä, että FA Cupin voittaja ja Valioliigan viime kauden mestari ottavat yhteen Community Shield -ottelussa, jossa on jaossa kauden ensimmäinen pysti.

Kumpikin on varmasti valmiina taisteluun ja kehissä nähdään ykkösmiehistöt. Liverpool oli viime kaudella ylivoimainen mestari Valioliigassa. Joukkue on saanut myös kesällä vetää kunnolla happea, koska europelit eivät olleet rasitteena enää elokuussa.

Arsenal ei ole materiaaliltaan Liverpoolin taso ja myös yhteispelissä on varmasti vielä hiottavaa, koska Mikel Arteta on ollut puikoissa vasta puolikkaan kauden verran.

Mainos alkaa

Näillä perusteilla otetaan lapulle Liverpoolin voittoa, josta saa Coolbetin kautta markkinoiden korkeimman kertoimen.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!