Community Shield: Manchester City – Leicester | Ilmainen live stream!

Community Shield Chelsea Manchester United Arsenal Manchester Cityn Valioliiga-ennakko Manchester City

Community Shield pelataan lauantaina ja siinä kohtaavat Valioliigan voittanut Manchester City sekä FA Cupin voittanut Leicester.

Ilmainen live stream: Manchester City – Leicester

Viime kaudella Valioliigassa täysin ylivoimainen ollut Man City hakee tulevalta kaudelta entistä suurempaa menestystä, sillä Mestarien liigan mestaruus jäi jälleen kerran haaveeksi. Alkavalta kaudelta sopii odottaa varmasti enemmän pokaaleita kuin yhtä, sillä onhan joukkueen materiaali jälleen omaa luokkaansa. Kun tähän tähtisikermään on huhuttu vieläpä Harry Kanea ja Jack Grealishia, niin kokoonpano voi vahvistua entisestään.

Lauantain Community Shield -ottelussa kaksikkoa ei kuitenkaan ainakaan nähdä, joten Leicester saa vastaansa tutun viime kauden rosterin. Tietysti osa Cityn tähtipelaajista on varmasti vielä huilivuorossa raskaan viime kauden ja kesän EM-kisojen jäljiltä. Jos joskus City on kenties yllätettävissä, niin nyt Leicesterillä on siihen saumat. Leicesterin pelisapluuna ei ole muuttunut varmastikaan juurikaan viime kaudesta ja myös kaikki avainpelaajat on saatu pidettyä. Luvassa on taatusti todellinen jännitysnäytelmä.

Unibet lähettää kamppailun suorana lähetyksenä ilmaisen live stream -palvelun kautta. Sinulla tarvitsee olla vain aktiivinen pelitili, jossa on vähintään 1€ rahaa. Saat tilin auki TÄSTÄ LINKISTÄ!