Video: Combate-ottelu päättyi reippaaseen turpasaunaan – naisottelija möyhensi vastustajansa täysin

Combate turpasauna / Pallomeri.net

Combate Globalin vappuaaton otteluillassa varsin raaka taistelu, kun Claudia Diaz möyhensi vastaan rimpuilleen vastustajansa täysin.

Meksikolaisen vapaaottelupromootio Combate Globalin pelkkiä naisten kamppailuja sisältäneen Combate Latina -otteluillan toiseksi viimeisessä kohtaamisessa ottivat yhteen Claudia Diaz sekä Dulce Garcia ja kyyti oli kylmää.

Ottelu eteni toiseen ja Garcia yritti pitää Diazia otteessaan ja heittikin tämän ketoon, mutta maassa Diaz pääsi niskan päälle ja alkoi pätkiä Garciaa turpaan aivan jatkuvalla syötöllä.

Mainos alkaa

Garcia rimpuili vastaan minkä pystyi, mutta jonkin aikaa taisteltuaan häneltä loppuivat voimat ja Diaz sai läiskittyä tarpeeksi monta iskua päin taulua, että tuomari pisti ottelun poikki. Garcia ei menettänyt tajuntaansa, mutta löysi selvästi sietokykynsä rajat Diazin koulutuksessa.

Diaz julistettiin voittajaksi teknisellä tyrmäyksellä. Tv-lähetyksen lähikuva kertoi karua kieltä, kun Garcian kasvoja näytettiin. Ne olivat jo tuoreeltaan turvonneet ja useat kovat iskut jättivät niihin jälkensä.

Combate Latinassa nähtiin raaka lopetus, kun Claudia Diaz antoi Dulce Garcialle rajun turpasaunan:

Katso myös: Video: Todella outo tyrmäys ONE:ssa – esittikö ottelija loukkaantunutta päättääkseen matsin?