Columbus Blue Jacketsissa kuohuu – Sergei Bobrovski hyllytetty

Columbus Blue Jacketsissa kuohuu – Sergei Bobrovski hyllytetty

Columbus Blue Jacketsin tähtimaalivahti Sergei Bobrovski on hyllytetty joukkueen seuraavasta ottelusta. Seura julkisti asiasta tiedotteen torstaina.

Tällä kaudella 32 ottelua Columbuksen maalilla torjunut Bobrovski on laitettu sivuun ensi yön ottelusta Nashvillea vastaan, sillä venäläinen oli rikkonut joukkueen sisäisiä sääntöjä.

– On olemassa tiettyjä odotuksia ja arvoja, joita olemme luoneet pelaajillemme ja jotka määrittävät seurakulttuurin, Columbuksen GM Jarmo Kekäläinen toteaa tiedotteessa.

– Sattui tapaus, jossa Sergei ei täyttänyt näitä odotuksia ja arvoja. Teimme päätöksen, että hän ei ole mukana seuraavassa ottelussamme. Tämä on joukkueen sisäinen asia eikä siihen ole enempää kommentoitavaa, Kekäläinen sanoi Columbuksen nettisivuilla.

Bobrovski on muutenkin ollut kauden aikana otsikoissa, sillä maalivahti ei ole suostunut tekemään jatkosopimusta seuran kanssa. Mikäli uutta sopimusta ei saada aikaiseksi, niin Blue Jackets menettää yhden suurimmista tähdistä ensi kesänä ilmaiseksi.

Columbus-vahti Sergei Bobrovski ei ole kokoonpanossa ensi yönä

Jaa tämä:

Aiheeseen liittyvät julkaisut