Columbus antoi potkut valmentajalleen – ei suostunut ottamaan rokotetta

Jarmo Kekäläisen Jarmo Kekalainen Columbus GM / Pallomeri.net

Columbus Blue Jackets joutui tekemään kovan ratkaisun, kun joukkueen apuvalmentajaksi palkattu Sylvain Lefebvre ei suostunut ottamaan koronarokotetta.

NHL:ssä valmistaudutaan kovaa vauhtia kauteen ja edelleen sarjassa on tiukat koronaprotokollat. Varsinkin joukkueen henkilökunnalle on asetettu kovat rajoitukset, sillä jokaisen rokottamattoman henkilön täytyy pysyä vajaan neljän metrin päässä pelaajista.

Tämä johti lopulta siihen, että Columbuksen Jarmo Kekäläinen joutui antamaan potkut kesällä apuvalmentajaksi palkatulle Sylvain Lefebvrelle, joka ei suostunut ottamaan rokotuksia.

Mainos alkaa

– Meidän piti lähteä hänen kanssaan eri suuntiin, koska hän ei pysty tekemään työtään. Jos ei ota rokotetta, ei pääse pelaajien lähelle. Silloin ei voi tehdä valmentajan työtä, Columbuksen GM Jarmo Kekäläinen totesi The Athleticin haastattelussa.

Lefebvren tilalle palkattiin entinen NHL-pelaaja Steve McCarthy, joka on viimeiset kaudet toiminut Columbuksen farmijoukkueen valmennuksessa. McCarthy on tuttu kasvo myös Liiga-kaukaloista, sillä mies pelasi TPS:n riveissä kaudella 2010-2011.


Joukkueet: