Columbus-pakille sattui paha aivopieru – sohi rikkinäisellä mailalla ja otti umpityhmän jäähyn

Andrew Peeke Columbus Blue Jackets / Pallomeri.net

Columbus Blue Jacketsin Andrew Peeke osoitti hölmöllä ja harvinaislaatuisella jäähyllään, ettei pelin aikana todella ehdi aina ajatella.

Florida Panthersin ja Columbus Blue Jacketsin välisessä NHL-pelissä nähty tilanne muistutti siitä, miten vähän jäällä tosiaan on aikaa ajatella tekemisiään, kun pelitilanne vie mukanaan. Kyseessä oli ensimmäisen erän viimeisellä minuutilla nähty hetki, jolloin Columbuksen Andrew Peeke oli antamassa avaussyöttöä.

Tällä kertaa kävi kuitenkin hassusti ja Peeken mailan varsin napsahti poikki. Maila ei kuitenkaan mennyt kahteen osaan, vaan varrenkappaleet olivat toisissaan vielä jollain säikeillä kiinni.

Mainos alkaa:

Peeke kääntyi puolustusasemiin, mutta ilmeisesti vain unohti, että rikkinäisellä mailalla pelaaminen on aivan valtavan kiellettyä. On toki myös mahdollista, että Peeke ajatteli pelastavansa tilanteen vaikka jäähyn uhallakin, mutta oli miten oli, niin hän jatkoi muina miehinä pelaamista, peitti jäätä katkenneella mailallaan ja yritti myös ottaa kiekonriistoa sen avulla.

Päätuomari antoi Peekelle parin sekunnin ajan siimaa, mutta kun Peeke ei suostunut kepistään luopumaan, oli tuomarin pakko puhaltaa peli poikki ja antaa Peekelle rangaistus.

Peeken jäähy ei kostautunut ja ottelu kääntyi vahvan kolmannen erän ansiosta Columbukselle lukemin 6-3.

Columbus-pakki Andrew Peeke ottaa typerän jäähyn pelattuaan rikkinäisellä mailalla:

Katso myös: San Josen Jeffrey Viel hukkasi itsesuojeluvaistonsa – aloitti tappelun Zdeno Charan kanssa ja kyyti oli kylmää


Pelaajat:
Joukkueet: