Video: Columbus-veskari töpeksi koko rahalla – lahjoitti seikkailuillaan kaksi aivan ilmaista maalia

Elvis Merzlikins Columbus Blue Jackets / Pallomeri.net

Columbus-vahti Elvis Merzlikinsillä ei ollut hyvä päivä ottelussa Chicagoa vastaan. Hän käytännössä pilasi mokillaan joukkueensa pelin.

Chicago Blackhawks käänsi Columbus Blue Jacketsia vastaan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä pelatun ottelun nimiinsä maalein 3-1 ja Chicago iski ratkaisevan eron taululle kolmannessa erässä.

Maalit eivät kuitenkaan olleet täysin Chicagon ansiota, sillä Columbuksen maalivahdilla Elvis Merzlikinsillä oli näppinsä pelissä molemmissa.

Ensin Merzlikins antoi rännissä sokkosyötön suoraan Chicagon Pius Suterille, joka ampui kiekon sisään maalilleen pyrkineen Merzlikinsin kautta. Tekevälle sattuu joskus ja se pitää vain hyväksyä.

Mutta sietokyvyn rajat tulevat varmasti vastaan joukkueella kuin joukkueella, jos veskari tumpeloi kahdesti samassa pelissä. Noin viittä minuuttia myöhemmin valot vilkkuivat jälleen ja syy oli kutakuinkin sama.

Merzlikins meni pelaamaan päätykiekkoa, mutta tällä kertaa hän ei edes osunut kiekkoon vaan hukkasi sen totaalisesti. Merzlikins aavisti olevansa pahemmassa kuin pulassa ja yritti räpiköidä peittämään tyhjänä ammottavaa maalia, mutta kompuroi tolpalla eikä lopulta ehtinyt kiekon tielle.

Chicago sai pelattua kiekon maalin taitse Patrick Kanelle, joka pisti pienestä kulmasta laatan tyhjään pömpeliin.

Kenenkään ei taatusti tarvinnut kertoa Merzlikinsille erikseen, että vihkoon meni. Mies näytti päästävän ilmoille varsin alkukantaisen ja todennäköisesti hyvin painokelvottoman karjahduksen, kun hän  toisen maalin synnyttyä sätti itseään.

Columbus-kassari Elvis Merzlikins sössii kiekon kanssa kahdesti:

Katso myös: Video: Rasmus Ristolainen tehokkaana – New Jersey kuitenkin Buffaloa parempi


Pelaajat:
Joukkueet: