Video: Columbuksen ykkössentteri surffaili karmealla tavalla kaukalossa – GM Jarmo Kekäläisellä käsissä iso ongelma

Columbuksen

Columbuksen tähtipelaaja Pierre-Luc Dubois on ilmaissut halunsa siirtyä uusiin maisemiin ja nyt se paistaa kaikesta tekemisestä.

Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen on joutunut todella kinkkisen paikan eteen, sillä joukkueen ykkössentteri ja tulevaisuuden kulmakivi Pierre-Luc Dubois on lähtökuopissa.

Ennen kauden alkua kaksivuotisen jatkosopimuksen tehnyt kanadalainen on jo jättänyt siirtopyynnön ja myös päävalmentaja John Tortorella on myöntänyt tilanteen medialle.

Nyt tilanne on muuttumassa harvinaisen ikäväksi, sillä Dubois on lyönyt kaukalon puolella täysin leikiksi. Löysä ja haluton hyökkääjä sai ansaitsemansa torstain ja perjantain välisenä yönä, kun Tortorella penkitti miehen ensimmäisen erän jälkeen.

Mainos alkaa

Syytä ei tarvitse etsiä kaukaa, sillä varsinkin Duboisin pelin viimeiseksi jäänyt vaihto oli suorastaan karmaisevaa katseltavaa.

Kekäläisen tilanne ei ole kadehdittava, sillä Duboisin vaihtoarvo on suuri, mutta kuka maksaa haluttomasta pelaajasta tarpeeksi nopealla aikataululla. Nimittäin kohta tilanne on se, että seuran ykköstähti istuu katsomon puolella odottamassa siirtoa.

Columbuksen Pierre-Luc Dubois surffaili kaukalossa

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat:
Joukkueet: