Video: Huikea loppuratkaisu NHL:ssä – Colorado teki voittomaalin 0,1 sekuntia ennen päätössummeria

Colorado Avalanche nhl - pallomeri.net

Colorado Avalanche ja St. Louis Blues iskivät sunnuntaina yhteen niin sanotun ”sijoitusottelun” merkeissä, ja matsi tarjoili melkoisen loppuhuipennuksen.

Maaleilla ottelussa ei liiemmin juhlittu. Blues meni avauserän lopulla johtoon David Perronin osumalla ja Ryan Graves tasoitti ottelun 1-1:een päätöserän alussa.

Jatkoaika kolkutteli jo ovelle, mutta ajassa 18:43 Alexander Steenille tuomittiin kahden minuutin rangaistus koukkaamisesta ja Avs pääsi yrittämään voittomaalin tekoa ylivoimalla.

Pelikellossa oli jäljellä enää vajaat pari sekuntia, kun Gabriel Landeskog lähetti rannelaukauksen, jonka maalivahti Jordan Binnington torjui. Paluukiekkoon pääsi käsiksi ensimmäisenä Avalanchen Nazem Kadri, joka iski pelivälineen sisään juuri, kun summeri pärähti soimaan.

Mainos alkaa

Tilannetta tarkasteltiin videolta ja siitä selvisi, että kiekko ylitti maalilinjan, kun kellossa oli jäljellä 0,1 sekuntia. Osuma siis hyväksyttiin ja Colorado Avalanche nappasi 2-1-voitollaan kaksi pistettä niin sanotussa ”sijoitussarjassa”, jossa runkosarjan parhaiten sijoittuneet joukkueet selvittävät lopullisen järjestyksensä.

Colorado iski voittomaalin viimeisellä hetkellä:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTubessa.

Ottelun tilastoja voit katsastella NHL:n sivuilla.


Joukkueet: ,