Colorado-hyökkääjä osui karmealla tavalla vastustajaa päähän – selvisi tilanteesta ilman jäähyä

Colorado

Colorado kohtasi sunnuntai-iltana kotikaukalossaan harjoitusottelussa Minnesota Wildin. Taistossa nähtiin yksi pelottava taklaus.

Ottelun toisessa erässä yleisö hiljeni totaalisesti, kun Coloradon Tanner Kero kurvasi Wildin maalin takaa, mutta osui suoraan vastaan tullut Daemon Huntia päähän. 21-vuotias puolustaja katseli aivan toisaalle, joten miehellä ei ollut aavistustakaan Kerosta, joka puolestaan ei ilmeisesti pystynyt väistää tai ei halunnut edes yrittää väistämistä, joten niitti kolahti suoraan Huntia kupoliin.

Minnesotan puolustaja jäikin liikkumatta makaamaan jään pintaan, kunnes hetken kuluttua pystyi sentään nousemaan omille jaloilleen. Osuma oli kuitenkin kova, joten ei ihme, että Huntin kasvot aukesivat tilanteessa.

Kero selvisi jotenkin taklauksesta kokonaan ilman jäähyä, joten tuomaristo tulkitsi tilanteen täysin joksikin muuksi kuin taklaukseksi.

Minnesota nappasi ottelusta lopulta 4-3-voiton. Coloradon riveissä tryout-sopimuksella pelaava Joel Kiviranta vastasi isäntien avausmaalista.

Colorado-pelaaja osui suoraan vastustajaa päähän

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen TÄSTÄ!


Pelaajat:
Joukkueet: