Video: Colorado Avalanchella oli poikkeuksellista erätauko-ohjelmaa – henkilökunta pelasi videopelejä jäälle heijastettuna

Colorado Avalanche Pasianssitauko / Pallomeri.net

Colorado Avalanchen kotihallin henkilökunnalla on ilmeisesti tylsää erätauoilla, kun yleisöä ei ole, joten he pelasivat videopelejä jäällä.

Colorado Avalanchen avausottelu päättyi 1-4-kotitappioon St. Louis Bluesille, mutta jälkikäteen paljon tulosta enemmän huomiota on herättänyt se, mitä tyhjällä Ball Arenan jäällä nähtiin erätauoilla.

Kun pelit pelataan tyhjille katsomoille, niin hallin tapahtumahenkilöstöllä on käytännössä erätauoilla nyt aikaa tehdä mitä huvittaa, kun tauko-ohjelmasta ei tarvitse murhetta kantaa.

Tämän myötä he käyttivät hallin huikeaa videolaitteistoa omaksi ilokseen. Paikallisen Altitude-kanavan Avalanche-selostaja Conor McGahey julkaisi Twitter-tilillään videota hallihenkilökunnan poikkeuksellisesta tauko-ohjelmasta.

Mainos alkaa

Ensimmäisellä tauolla hallin jäähän heijastettiin erään työntekijän tai mahdollisesti useamman työntekijän yhteistuumin pelaama Pasianssi-peli.

Toisella tauolla mukana oli taatusti jo muitakin, sillä lajiksi oli vaihtunut legendaarinen Pong, joka oli yksi kaikkien aikojen ensimmäisistä kaupallisista videopeleistä.

Colorado Avalanchen avausottelun ensimmäisellä erätauolla pelattiin pasianssia:


Toiselle erätauolle lajiksi vaihtui legendaarin Pong:

Katso myös: Video: Patrik Laine lähti puolustamaan joukkuekaveriaan – heitti hanskat jäähän ja oli halukas myllyttämään


Joukkueet: