Video: NHL:ssä nähtiin maaginen osuma, joka kuitenkin hylättiin – Colin White puski kiekon hallitusti päällään maaliin

Colin white puskumaali nhl - pallomeri.net

NHL:ssä päästiin lauantain kierroksella todistamaan todella harvinaisen sorttista osumaa, josta vastasi Ottawa Senatorsin Colin White. Maali kuitenkin hylättiin.

Senatorsin ja Tampa Bay Lightningin välistä ottelua oli jäljellä vain reilun minuutin verran, kun Sens haki 4-4-tasoitusosumaa ilman maalivahtia.

Colin Whitelle avautui huippupaikka, mutta mies tempaisi kiekon ylärimaan, josta se kimposi korkeuksiin. Laukoja itse oli kuitenkin ainoa jäällä olevista pelaajista, joka huomasi, että kiekko nousi pystysuoraan ylöspäin ja oli laskeutumassa maalin edustalle.

Mainos alkaa

Hän on odotti maltillisesti ja puski oman ”keskityspallonsa” tyylikkäästi suoraan verkon perukoille.

Senatorsin pelaajat juhlivat tasoitusmaalin syntymistä, mutta tuomari näytti välittömästi maalin hylkäämistä. Tilannetta lähdettiin tarkastelemaan videolta, mutta tuomio pysyi voimassa, sillä kiekkoa ei saa tarkoituksellisesti puskea maaliin.

Näin ollen tasoitusosuma – ja samalla yksi kauden komeimmista maaleista – jäi syntymättä. Tampa Bay osui vielä lopussa tyhjiin ja voitti ottelun lopulta 5-3. Matsin tilastot voit katsastaa NHL:n sivuilta.

Tsekkaa myös: Video: Nousiaisista kajahtaa – Mikko Rantanen hurjasteli hattutempun NHL:ssä!

Colin White käytti luovuutta:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTubessa.


Pelaajat:
Joukkueet: ,