Video: Colchester-pelaaja epäonnistui nolosti rankkarista – Spurs-veskari torjui ylimielisesti yrityksen

Colchester

Colchester teki melkoisen jymy-yllätyksen tiistaina, kun se pudotti Valioliigassa pelaavan Tottenhamin ulos Englannin liigacupista.

Neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Colchester taisteli varsinaisen peliajan lukemiin 0-0. Kun jatkoaikaa ei liigacupissa enää nykyään pelata, niin vuorossa oli suoraan rankkarikisa. Isännät saivat heti etulyöntiaseman, kun Spurs-tähti Christian Eriksen epäonnistui yrityksessään.

Tottenham kuitenkin tasasi tilit kolmannessa parissa, kun Colchesterin Jevani Brown haki ylimielisesti maalia panenkalla. Jamaikalaisen yritys päättyi kuitenkin nolosti, sillä Tottenhamin maalivahti Paulo Gazzaniga ei mennyt huijaukseen, vaan chippi suuntautui suoraan veskaria päin.

Mainos alkaa:

Gazzaniga torjui pallon tylyllä tavalla, sillä argentiinalainen nyrkkeili pelivälineen pois yhdellä kädellä, minkä jälkeen vuorossa oli tyrmäävä tuijotus Brownin suuntaan sekä sanalliset kommentit tilanteeseen liittyen.

Brownin onneksi epäonnistuminen ei maksanut jatkopaikkaa, sillä Tottenhamilta viimeisenä ampumaan tullut Lucas Moura epäonnistui yrityksessään ja näin ollen Colchesterin matka liigacupissa saa sensaatiomaisesti jatkoa.

Colchester-peluri rankkari epäonnistui nololla tavalla


Pelaajat:
Joukkueet: