Video: Jäätävä tyrmäys UFC:ssä – Cody Garbrandt jysäytti aivan tajuttoman pommin päin näköä

Cody Garbrandt tyrmää Raphael Assuncao UFC / Pallomeri.net

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä oteltu UFC 250 piti sisällään hurjan tyrmäyksen, kun Cody Garbrandt kajautti vastustajaltaan lamput sammuksiin.

UFC:n omassa APEX-rakennuksessa oteltu UFC 250 oli kaikkiaan erittäin laadukas vapaaotteluilta, mutta kenties illan komein, hätkähdyttävin ja samalla myös pelottavin hetki nähtiin viimeistä edellisessä ottelussa, jossa iskivät yhteen kääpiosarjan ottelijat Cody Garbrandt ja Raphael Assuncao.

Ottelu sai pysäyttävän ja sykähdyttävän päätöksensä toisen erän viimeisellä sekunnilla, kun Garbrant pääsi väistöliikkeensä jälkeen yllättämään Assuncaon totaalisesti aivan huikealla oikean käden iskulla. Isku osui täydellisesti ja Assuncao oli poissa pelistä.

Lyönti oli sen verran raju, että Assuncaolla kesti palautua siitä. Hän oli niin ulalla, ettei pystynyt istumaan kulmajakkarallaan, vaan lääkintähenkilöstön oli istutettava hänet takaisin lattialle. Garbrandtille voitto oli uran 12. Hän on otellut urallaan 15 kertaa ja tämä ottelu oli peräti kymmenes, jonka hän voitti tyrmäämällä.

Mainos alkaa

Cody Garbrandt tyrmää Raphael Assuncaon UFC 250:ssä:

Iskusta napattu valokuva kertoo omaa kieltään sen tylyydestä:

Tsekkaa myös: Conor McGregor julisti lopettavansa uransa – ”Kiitokset kaikille muistoista”