Video: 15-vuotias Coco Gauff tekemässä jättisensaatiota Wimbledonissa

Coco Gauff Wimbledon

Vasta 15-vuotias Coco Gauff on ollut Wimbledonin tämän vuoden ehdoton sensaatio. Perjantaina yhdysvaltalainen eteni jo neljännelle kierrokselle.

Kolmannen kierroksen ottelusta Polona Hercogia vastaan muodostui todellinen trilleri, sillä Hercog vei avauserän nimiinsä 6-3 ja johti toista erääkin jo 5-2.

Slovenialaisella oli ensin Gauffin syötössä ottelupallo, mutta Gauff onnistui hoitamaan sen. Tämän jälkeen hänellä oli myös omassa syötössään 40-30-tilanteessa ottelupallo, mutta senkin Gauff käänsi itselleen ja mursi lopulta vastustajansa syötön.

Toisen erän ratkaisua haettiin tie-breakista, jonka Gauff vei nimiinsä 9-7, kun kolmas eräpallo toi ratkaisun.

Kolmas erä meni 15-vuotiaan Gauffin nimiin lukemin 7-5 ja hänestä tuli samalla Wimbledonin historian neljänneksi nuorin nainen, joka on edennyt 16 parhaan joukkoon.

Avauskierroksella teinisensaatio kaatoi lajilegenda Venus Williamsin, jolla oli vyöllään jo neljä Grand Slam -titteliä siinä kohtaa, kun Gauff syntyi.

Neljännellä kierroksella vastaan asettuu entinen maailmanlistan ykkönen, Simona Halep. Halepin nykyinen listasijoitus on seitsemäs. Gauff puolestaan löytyy samaisen listan 313. sijalta.

Hercogin ottelupallo 2. erässä:

Coco Gauff jatkoi tuhkimotarinaansa:

Jos yllä olevat videot eivät näy, voit katsoa ne Wimbledonin Twitter-tililtä.

Wimbledon – naisten kaavio

Tsekkaa myös:

Video: Pelaajat istuivat tauolla Wimbledonissa – sprinklerit menivät päälle

Video: Wimbledonissa nähtiin tosielämän Wii Tennis -taistelu

Video: Marcos Baghdatis päätti uransa – vuodatti kyyneliä ja heitti lopulta kaikki tavaransa katsomoon


Pelaajat: