15-vuotias Coco Gauff järjesti jättiyllätyksen Australian Openissa

Coco Gauff Australian open - pallomeri.net

15-vuotias tennispelaaja Coco Gauff keräsi jo viime vuoden puolella huomiota ikäänsä nähden harvinaisen kypsällä pelillään.

Yhdysvaltalainen eteni jo ensimmäisessä Grand Slamissaan, viime kesänä pelatussa Wimbledonissa neljännelle kierrokselle.

Mistään tähdenlennosta ei kuitenkaan ole kyse, sillä nyt käynnissä olevassa Australian Openissa hän on edennyt jälleen neljännelle kierrokselle.

Kolmannella kierroksella teinitähden jalkoihin jäi maailmanlistan nelonen, Japanin Naomi Osaka suoraan erin 2-0. Jo aiemmin turnauksessa Gauff passitti katsomoon itseään lähes tuplasti vanhemman tennislegendan, Venus Williamsin.

Neljännellä kierroksella yhdysvaltalaissensaation vastustajaksi asettuu voittaja ottelusta Sofia KeninShuai Zhang.

Australian avoimet: Naisten kaksinpelin kaavio

Caroline Wozniackin hieno ura päätökseen

Perjantaina Australian Openissa nähtiin myös varsin liikuttavia hetkiä, sillä Tanskan tennistähti Caroline Wozniacki, 29, oli jo aiemmin ilmoittanut, että tämä turnaus on hänen uransa viimeinen. Pelit päättyivät, kun tunisialainen Ons Jabeur oli parempi lukemin 7-5, 3-6, 7-5 .

– Toin nenäliinoja varmuuden vuoksi. On sopivaa, että viimeinen otteluni kesti kolme erää ja ottelu päättyy kämmenpuolen virheeseen. Ehkä tämä oli tarkoitettu näin, Wozniacki sanoi kenttähaastattelussa, jonka aikana myös kyyneleet virtasivat ja nenäliinoille tuli käyttöä.

Coco Gauff eteni neljännelle kierrokselle:

Caroline Wozniackin ura tuli päätökseen:


Pelaajat: