Täysin käsittämätön maali Chilen liigassa – Cobresalin maalivahti Leandro Requena maalasi maalipotkusta

Leandro Requena Cobresal

Cobresalin maalivahti Leandro Requena teki jotain aivan uskomatonta, kun hän onnistui pistämään pallon maaliin suoraan maalipotkusta.

Chilen jalkapalloliigassa nähtiin aivan uskomaton tilanne ottelussa, jossa Cobresal voitti Colo Colon maalein 3-1. Kyseessä oli Cobresalin 3-0-maali ja etenkin maalin tekijä sekä varsinkin tekotapa.

Jos ylipäätään palloilulajeissa maalivahtien tekemät maalit ovat harvinaisia, niin jalkapallossa se on erittäinkin harvinaista. Kun maalivahti tekee maalin on kyseessä joko maalivahdin ampuma vapari, rankkari tai loppuhetkien tilanne, jossa veskarikin on komennettu ylös tekemään maalia.

Tällä kertaa kyse oli jostain paljon harvinaisemmasta, kun Cobresalin pussari Leandro Requena pisti pallon Colo Colon reppuun. Maali nimittäin syntyi suoraan hänen antamastaan maalipotkusta.

Requena tykitti pitkän maalipotkun Colo Colon kenttäpuoliskolle ja pallo pomppasi juuri ennen kauas vastaan tullutta Colo Colon maalivahtia. Pallo meni hänen ylitseen ja pomppi vastustamattomasti tyhjään maaliin asti.

Maaliin liittyy myös sellainen erikoisuus, että kyseessä saattaa olla uusi maailmanennätys. TNT Sports Chilen mukaan maaliin johtanut laukaus lähti 101 metrin päästä maalista, mikä olisi uusi kaikkien aikojen pisimpää ammuttu maali, mikä Guinness ratifioi sen ennätykseksi.

Cobresalin maalivahti Leandro Requena pistää pallon pussiin suoraan maalipotkusta:

Katso myös: Huikea meno U7-ikäluokan pelissä – Austria Salzburg-kannattajat loivat upean tunnelman