City ja Spurs järjestivät yhden UCL-historian huikeimmista peleistä – näytelmä kruununan uskomaton VAR-draama lisäajalla

City ja Spurs järjestivät yhden UCL-historian huikeimmista peleistä – näytelmä kruununan uskomaton VAR-draama lisäajalla

Manchesterissa nähtiin täysin mielipuolinen Mestarien liigan ottelu, jossa draamankaari oli jotain mitä ei ole koskaan nähty.

Manchester City ja Tottenham järjestivät sellaisen näytöksen, että toista ei tulla näkemään enää tällä vuosituhannella. Jo ottelun alku oli sellainen, että se ei unohdu hetkeen. Nimittäin ensimmäiseen kymmeneen minuuttiin nähtiin neljä maalia, kun molemmat joukkueet osuivat kahdesti. Lisää tuli hetkeä myöhemmin, kun Raheem Sterling vei Cityn 3-2-johtoon.

Pep Guardiolan miehistö otti ison askeleen kohti jatkopaikkaa, kun Sergio Agüero laukoi toisella puoliajalla 4-2-osuman. Kotiyleisön maailma kuitenkin romahti, kun Fernando Llorente iski Tottenhamin maalin päähän ja nosti joukkueen jälleen kiinni jatkopaikkaan.

Lisäajalla draama huipentui sellaisella tavalla, että monella futisfanilla on varmasti vaikeuksia saada unta ensi yönä. Nimittäin Raheem Sterling laukoi pallon maalin ja aloitti Cityn uskomattomat juhlat. Tunteiden vuoristorata ja euforia katosi kuitenkin nopeasti, kun tilannetta tarkistettiin videolta. Lopulta tuomiona oli paitsio ja käsissä ollut jatkopaikka karkasi ulottumattomiin.

Näin ollen Tottenham jatkaa matkaansa välieriin vierasmaalisäännöllä, vaikka yhteismaalut menivät 4-4. Välieräpaikka on Spursille seurahistorian ensimmäinen ja vastaan asettuu seuraavaksi Ajax.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut