Video: Maalivahdilla synkkä päivä Kreikassa – Christos Mandas teki oman maalin ja lahjoitti toisen

Christos Mandas Atromitos / Pallomeri.net

Atromitosin maalivahti Christos Mandas nousi AEK-ottelun pääosan esittäjäksi. Mandasille kirjattiin oma maali ja hän lahjoitti toisen karmivalla mokalla.

AEK Ateenan ja Atromitosin välisessä Kreikan liigan ottelussa ei draamassa säästelty. Atromitos meni 20. minuutilla johtoon, kun Georgios Manousos pamautti missaamastaan rankkarista syntyneen reboundin pussiin.

Seuraavaa maalia saatiin odottaa toiselle jaksolle asti ja silloin sai alkunsa ajanjakso, jonka Atromitosin maalivahti Christos Mandas taatusti haluaa unohtaa. AEK:n Nelson Oliveira ampui 62. minuutilla kovan laukauksen tolppaan ja pallo kimposi Mandasin käden kautta sisään. Harmillinen takaisku merkittiin Mandasin omaksi maaliksi.

Mainos alkaa:

71. minuutilla Atromitos sai lisää lunta tupaan, kun Mandas sähläsi pallon haltuunoton kanssa ja sysäsi pallon vahingossa suoraan Oliveiran jalkaan. Oliveira kiersi maassa olevan Mandasin ja pamautti pallon tyhjiin.

Atromitos tuli 89. minuutilla tasoihin Athanasios Androutsosin maalilla, mutta lopulta Atromitos joutui pettymään, kun tulikuuma Oliveira iski lisäajalla pallon vielä kerran ohi Mandasin ja laittoi taululle AEK:n voittolukemat 3-2.

AEK:n avausosuma merkittiin Christos Mandasin omaksi maaliksi:

https://youtu.be/y0M-MtvJjQw?t=220

Mandas säheltää pallon kanssa AEK:n toisessa maalissa:

https://youtu.be/y0M-MtvJjQw?t=262

Katso myös: Monacon Ruben Aguilar purki kiukkuaan VAR-monitoriin saatuaan punaisen kortin


Pelaajat:
Joukkueet: