Tanskan maajoukkuemies Christian Wejse loukkaantui karmivasti DEL:ssä – nenänpää lähti kokonaan irti!

Christian Wejse lukko Kiekko-Espoo kiekkotähdistä World Cup MM-panna hockeyallsvenskanin IIHF (generic hockey) Jääkiekkoliitto HC Presov jääkone Adam Johnsonin kuolema/ Pallomeri.net

DEL:n Fischtown Pinguinsia edustava Christian Wejse loukkaantui karmivasti ja hänen nenänsä meni aivan uuteen uskoon.

Tanskan maajoukkueesta tutun Christian Wejsen iltapuhde Saksan DEL-liigan ottelussa tammikuun lopulla otti odottamattoman ja kivuliaan käänteen, kun hän törmäsi laitaa päin. Fischtown Pinguinsin riveissä pelaava Wejse lentäneen niin kovalla vauhdilla päin laitaa, että hänen kypäränsä visiiri painui todella lujaa hänen nenäänsä vasten.

Nenästä roiskui valtavasti verta ja Wejse mietti vaihtopenkille suunnattuaan, että hänen nenänsä olisi luultavasti murtunut. Totuus oli kuitenkin paljon karmivampi. Isku oli näet niin kova, että nenänpäästä oli irronnut iso pala.

Mainos alkaa:

– Tuomari oli löytänyt kadonneen osan nenästäni ja lääkäri toi sen sitten pukuhuoneeseen, Wejse kertasi tanskalaislehti B.T:lle.

Wejse nauroi pukukopissa nenänpää vieressään. Wejse ei uskonut, että moinen olisi mahdollista, eikä hän ajatellut tilannetta pahaksi.

– On irronnut vain pieni pala ihoa, mutta oli myös vuotanut todella paljon verta, joten ihmettelin, miten ihmeessä näin voi tapahtua, Wejse ihmetteli

Wejse kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan, jossa verenvuoto pysätettiin ja irronnut nenänpala laitettiin suolaveteen. Wejse lähti sairaalasta 25 tikin kera, nenä suhteellisen ehjänä ja yhä muuten toimivana, mutta edelleen on kuitenkin epäselvää, palaako nenänpäähän enää tuntoa.

Wejsellä on toistaiseksi päässään pelin aikana tiukka kasvosuojaus, kunnes nenä on jälleen 100-prosenttisesti kunnossa. Wejse vakuuttaa lehden haastattelussa, ettei hän kaikesta huolimatta pelkää uusia törmäyksiä ja iskuja.

Christian Wejse loukkaantui karusti DEL-ottelussa. Tältä hänen nenänsä näytti kokoon parsittuna:

Katso myös: Hämmentävä sikailu kaljaliigan pelissä – pelaaja repäisi vastustajan ristikon irti ja löi häntä sillä