Christian Pulisic siirtyy Dortmundista Chelseaan hurjalla siirtosummalla

Christian Pulisic Dortmund Chelsea - Pallomeri.net

Dortmundin hyökkääjä Christian Pulisic. 20, jättää Bundesliiga-kentät taakseen – mutta ei aivan vielä. Miehen uusi seura on Englannin Valioliigassa pelaava Chelsea.

Kauppa sisältää kuitenkin pykälän, jossa Chelsea lainaa Pulisicin välittömästi takaisin Dortmundille vielä loppukauden ajaksi.

[box type=’info’][display-posts title=”Kuumimmat juuri nyt!” display-posts wrapper=”div” ignore_sticky_posts=”true” posts_per_page=”5″][/box]

Mainos alkaa:

Siirto julkistettiin keskiviikkona ja siirtosummaksi muovautui BBC:n mukaan 58 miljoonaa puntaa, eli noin 64 miljoonaa euroa. Summa on samalla suurin koskaan yhdysvaltalaispelaajasta maksettu siirtokorvaus.

20-vuotias Pulisic siirtyi Dortmundin nuorisoakatemiaan vuonna 2015 ja Bundesliiga-debyyttinsä hän teki seuraavana vuonna vain 17-vuotiaana. USA:n maajoukkueessa nuori mies on jo esiintynyt 23 ottelussa ja niissä on syntynyt komeat 9 osumaa. Tällä kaudella Dortmundin paidassa on syntynyt 18 esiintymisessä kolme maalia.

Nuorukainen oli luonnollisesti hyvillään uudesta haarasta urapolullaan. Toki haikeuttakin Dortmundin jättäminen aiheutti

– On etuoikeus saada edustaa niin legendaarista seuraa kuin Chelsea on. En kuitenkaan olisi tässä tilanteessa ilman Dortmundia ja sitä, että he antavat nuorille pelaajille mahdollisuuden. Tuntuu kuin se olisi ollut vasta eilen, kun saavuin tänne, Pulisic sanaili BBC:n mukaan.

Christian Pulisic: Pelaajaprofiili (Transfermarkt)


Pelaajat:
Joukkueet: ,