Huuhkajien historiallinen EM-ottelu keskeytettiin – Tanskan Christian Eriksen tuupertui järkyttävästi kentälle

superliiga vs uefa christian eriksen

Huuhkajien EM-ottelu Tanskaa vastaan päättyi shokeeraavasti kesken, kun Tanskan Christian Eriksen tuupertui kentälle kesken pelin.

Suomen historian ensimmäisessä EM-kisaottelussa tapahtui järkyttävä käänne, kun Tanskan tähtipelaaja Christian Eriksen lyyhistyi kentälle.

29-vuotias Eriksen menetti tajuntansa ja jäi liikkumattomana kentälle. Tilanteen vakavuus valkeni nopeasti, sillä tv-kuvissa näkyi, kuin häntä alettiin elvyttää sydänhieronnalla.

Mainos alkaa

Erikseniä hoidettiin pitkään kentällä, kunnes hänet vietiin paareilla pois kentältä. Suomen joukkue poistui kentältä ensin ja hetkeä myöhemmin, kun Erikseniä alettiin kuljettaa kentältä pois, kulki Tanskan joukkue hänen rinnallaan.

Hieman tämän jälkeen Euroopan jalkapalloliitto UEFA teki ainoan oikean päätöksen ja ilmoitti ottelun keskeytyksestä lääketieteellisen hätätapauksen vuoksi.

EDIT: UEFA tiedotti, että Eriksen on sairaalassa, hän on hereillä ja hänen tilansa on vakaa. Liitto tiedotti myös, että ottelu jatketaan loppuun klo 21:30 alkaen. Tämä oli muun muassa Palloliiton mukaan molempien joukkueiden tahto.


Pelaajat:
Joukkueet: ,