Video: Valioliigassa huvittava varaslähtö – Christian Benteke ja Son ehtivät ottaa kaksinkamppailun ennen kuin muistivat polvistua

Christian Benteke Crystal Palace & Son Heung-Min Tottenham / Pallomeri.net

Sunnuntain Crystal Palace-Tottenham -ottelu alkoi koomisesti, kun Christian Benteke ja Son ottivat yhdessä varaslähdön peliin.

Derbymatsit ovat aina tärkeitä paikkoja ja otteluihin keskitytään normaalia kovemmalla latingilla. Näin ainakin oli pääteltävissä sunnuntain Valioliiga-kierroksen Crystal Palace-Tottenham -ottelun alusta, jossa tapahtui pienimuotoinen varaslähtö.

Crystal Palacen Christian Benteke ja Tottenhamin Son Heung-Min olivat niin keskittyneinä otteluun, että pillin soitua he menivät suoraan keskikäineseen kaksinkamppailuun.

Eikä siinä muuten mitään, mutta Valioliigan pelaajat osoittavat edelleen solidaarisuuttaan polvistumalla jokaisen ottelun aluksi ja tämä pääsi unohtumaan hyökkääjäkaksikolta.

He kuitenkin nopeasti hoksasivat erheensä ja polvistuivat. Benteke toi tilanteeseen lisähuumoria tajuamalla parin sekunnin päästä, että hänen olisi ehkä syytä loikkia vielä takaisin omalle kenttäpuoliskolleen.

Itse ottelu päättyi pistejakoon maalein 1-1.

Christian Benteke ja Son ottavat turhankin terhakan lähdön peliin:

Katso myös: Video: Leo Messi ampui komean voittomaalin Barcelonalle


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,